HÖST-REA! 30% RABATT | FRI FRAKT

Anmäl en fejksida

Här kan du rapportera alla falska webbplatser och annonser du stöter på, alla som säljer billiga kopior av HeyBeauty., samt hitta all information du behöver om vad som är sant och vad som inte är det. Håll er säkra där ute!

Anmäl en bedragare

Hittat någon bedragare? Anmäl det till vår varumärkesskyddsavdelning nedan.

Anmäl Bedragare

Vanliga Frågor

Jag har beställt från en falsk webbplats, vad gör jag nu?

Eftersom du har köpt via en falsk webbplats kan du ha blivit utsatt för bedrägeri, därför rekommenderar vi att du kontaktar din bank/betalningsmetod så snart som möjligt och de kan ordna en återbetalning för de förfalskade föremålen du har köpt. Vänligen rapportera hemsidan via länken ovan. Vi kan då arbeta för att få bort detta så snart som möjligt!

Kan ni återbetala min kostanad?

Eftersom dessa webbplatser inte på något sätt är kopplade till HeyBeauty. kan vi tyvärr inte behandla en återbetalning åt dig. Vi rekommenderar att du kontaktar din bank/betalningsmetod för mer information om hur du skaffar en återbetalning.

Är mina bankuppgifter i fara om jag har beställt från en falsk webbplats?

Kontakta din bank direkt om du har frågor om dina bankuppgifter. Vi rekommenderar att du följer deras rekommendationer för att hålla ditt konto säkert. Var också försiktig med nätfiske-e-postbedrägerier som du kan vara mottaglig för.

Hur vet jag vad som är en legitim webbplats?

Vi säljer inte våra varor genom någon tredje part - endast via den officiella heybeauty.se-webbplatsen. Se alltid till att kontrollera webbadressen innan du beställer!

Vad gör ni för att förhindra att detta händer?

Vi presenterar regelbundet inlägg på våra sociala mediekanaler och bloggsidor med all relevant information för att skydda vår community. Vi har också ett dedikerat team som arbetar för att få bort alla falska annonser och bedrägliga webbplatser så snabbt som möjligt.

ALLTID FRI FRAKT

7-9 dagar leverans över hela världen!

Över 15,000 nöjda kunder

Våra produkter är testade och godkända av kunder över hela världen!

30 dagars öppet köp

Inte nöjd med ditt köp? Vi erbjuder 30 dagars öppet köp!

Support; Mån-Fre

Frågor? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!